ESorensens

Måndag

Hästrelaterat Permalink0
Idag skulle Silver få sig ett par sommarskor på sig samt att han ska få lite lättare skor fram så han kanske slutar galoppera och slå sig bak.. Men då har hovis lyckats låsa in sina bilnycklar i bilen så inga nya skor blev det idag då.. Förhoppningsvis så kan hon sko han på onsdag istället men det får vi se!

Idag så har jag inte gjort någonting pga att min nacke och axel är helt jäkla stel så har varit lite "handikappad" idag.. Imorgon är det provlopp för Silver och vi hoppas på en bra tid och lite snabbare än förra loppet då jag har tagit bort brodden nu :)Lördag

Hästrelaterat, Jobbet Permalink0
Igår så red jag Silver en stund på banan. Blev lite dressyr och markarbete. Han försökte flera gånger att "få av mig" genom att galoppera åt sidan men jag  lyckades sitta kvar varje gång och sista gången så var det utan stigbyglar så då hamnade jag hängandes i knävecket ;) busiga lilla ponny! Han är så himla rolig att rida.

Idag så jobbar jag. Väntar just nu på att tiden ska gå lite fortare så vi kan börja ta in hästarna. Annars så har dagen flutit på bra och när jag slutar så blir det att fara till Silver för att köra han. :)


Cradle to the grave!

Musik Permalink0
 
Till top