ESorensens

En mil

Hästrelaterat, Övrigt Permalink0
Idag så har jag kört Silver och körde precis en mil.. Kan säga att han blev super trött dock inte jätte svettig men han fick sig ett konditions pass! Nöjd var han iallafall efter turen. 
För varje dag som går så blir jag bara mer och mer säker på att jag ska behålla han för evigt!! <3 gud vad jag älskar han :D

Kvällen spenderades hemma hos Johanna med tacos och tv tittande! Kändes skönt att få komma hem till henne och bara ta det lugnt. Har saknat henne i en hel vecka men på Tisdag får jag träffa henne igen :)Vårdcentralen

Hästrelaterat, Övrigt Permalink1
Idag har jag varit på vårdcentralen för att kolla upp vad det är för "fel" med mig.. Tydligen så hade jag hög sänka men fint på allt annat så troligen har jag en virus sjukdom som inte vill släppa mig och har nu följt med mig i ca 4 månader... kul!! Nu ska jag bara vänta på de andra proverna och se vad dem säger. 

Igår blev det en tur ut på SUPER SNABBA SILVER PONNYN som bara stog på tårna och skulle bara vara jävlig med mig... suck en ponny som inte fått röra sig hela helgen är inte kul att rida.... Synd bara att han ska vila idag igen! Men imorgon då jäklar ska vi minst köra en mil! :D Nu ska all energi ut..

 

Vilje Varden

Hästrelaterat Permalink0
Idag har jag spenderat i princip hela dagen med Johanna. Vid tolv så for vi mot travet för att hon skulle köra Ville och jag skulle fota dem. Många fina bilder blev det men han är ju bildskön så hade inte räknat med något annat :D Synd bara att det snöa men dem blev fina endå! Sen vart en sväng hem till Johanna där vi räknade lite foderstat och sedan for vi till stallet för att göra Silvers stall. Sedan for vi direkt hem till mig och åt en massa mat och godis :D hehe  Nu ska jag äntligen lägga mig i sängen och ska upp tidigt imorgon för att släppa ut hästarna. 

 
Till top