ESorensens

Äventyr i skogen

Hästrelaterat Permalink0
Igår så hade jag tänkt mig en liten tur på solens tillsammans med Madde på 
Chelly men det hela slutar med att Madde  tyckte vi skulle fara ut på en stig i skogen... Kan säga att den stigen var inte jämn på något sätt... Var mest uppe i luften! Men Silver var nöjd efteråt och det visade sig sen när vi kom tillbaka att vi var ute i två timmar! :O
Kan ju säga att om jag inte hade haft med mig Madde så hade jag aldrig tagit den stigen. Så tack kära Madde att du får mig att våga vara lite crazy ibland! :DDet är bara att inse sanningen!

Hästrelaterat Permalink0
Idag har jag fått höra det jag verkligen inte ville höra.. Kan dock se det på två sätt för det är både positivt och negativt!

Som sagt så var Silver in till Hippo idag för att kolla till sin sadel. Sadel låg bra men behöver stoppas om. Men eftersom han har en anläggnings yta som är minimal så är den sadel han har nu ca 7cm för lång.. Den trycker alltså på hans ländrygg när han har en ryttare i sadeln. Och nu faller ju som alla bitar på plats.. Det är pga sadeln som han har inte tyckt att det är sådär jätte kul att hoppa! Han kommer alltså inte att hålla för ridning och om han fortsätter att ridas så kommer hans rygg att bli sämre och sämre vilket jag inte vill.. Så nu ska han få bli körponny på heltid och ridas max 2 gånger i veckan!  

Så himla synd att det blir såhär då han är en jätte fin och trevlig ponny att rida men det är för hans bästa samt att han ska inte få problem med sin rygg i framtiden! 


Min älskade lilla mongo ponny! <3
Till top