ESorensens

Måndag

Hästrelaterat, Träning & Hälsa Permalink0
Ja idag vart det ju piss väder... Tanken var att jag skulle ta mig ut på Silver och låta han få galoppera under sadel men så blev det inte. Blir istället vila för båda hästarna och motionera de båda med hjälp av Madde imorgon!

Igår då så vart det en tur bakom flyget för Pila med Mero och Donna som sällskap. Blev två varv i galopp och hästarna var super nöjda efteråt. När vi var tillbaka så var det dags att träffa de eventuella köparna till Silver.
Vid halv två var jag hemma igen och hjälpte till lite med dammen. Blev sen inplanerat en promenad med Elsa och Elsa runt nydala. Så totalt blev det ca 1,5 mil för Elsa att gå och för mig 2km cykling och 12km gående. Värken i fötterna och speciellt min högra fotled är för jävlig idag men den får jag ta med en nypa salt!!

 

Lördag

Hästrelaterat Permalink0
Idag var första gången som jag vågade mig ut på en lång barbacka tur med pila! Vi var säkert ute i 3 timmar..
Blev en tur ut till stöcksjön där hästarna fick bada och det tyckte dem om!
Sist jag red barbacka "på riktigt" var på Sanny Boy och det var i alla gångarter och jag hade en grym balans som jag nu hoppas jag kan hitta tillbaka till. Har även satt upp som mål att jag ska lyckas sitta upp på pila från marken barbacka utan pall :D hahaha lycka till säger bara jag!!!

Imorgon blir det rusa av sig bakom flyget och även en träff med en eventuell köpare. Spännande att se om det klickar för dem! :)

 
Så här såg det ut i våras så hoppas på lite torrare underlag nu :D

Torsdag

Träning & Hälsa Permalink0
Dagen började med att jag försov mig...
Var tänkt att jag skulle vakna 7.30 men blev 10 istället! Hade tänkt att jag ska försöka ta en 2km jogg nu varje morgon när jag liks endå inte har ett jobb än!
Men idag då så öppnade himlen sig precis när vi var på väg ut men vi for endå.
Tog totalt 19 minuter på nästan 2km men bättre än inget.. Elsa var redan död efter 1km 😂


Till top