ESorensens

Måndag

Feseth Pila, Hästrelaterat Permalink0
Efter söndags förra veckan så har man haft lite hjärnspöken.. Har mest fokuserat på att jag ska ha kontrollen nu i veckan och inte Pila så idag var första gången hon fick galoppera på en vecka. Kan säga att både ryattre och häst var über nöjda. Blev 3 varv på Svidjan första i Skritt och trav och andra och tredje i galopp och trav samt en kort sträcka med skritt på slutet. Blev att svampa av Pila efteråt då hon var super svettig! Stackarn ska bli klippt men mina skär är för slöa just nu och granngården hade inte DeLaval 2123 hemma så då får jag vänta på att de får in dem.
 

Måndag

Hästrelaterat, Quicksilver Permalink0
När jag skaffade Silver så var han ganska fin i kroppen lite stor men inte tjock. Men under tiden jag hade han på Gottarstallet så fick han ha fritillgång under ca 5 månader sen flyttade vi till Hissjö i April 2015 och då var det slut på fritillgång. Men han fick fortfarande mycket mat med tanke på hans storlek.Så under sommaren när han var hos sin fodervärd så blev han jättesmal så när jag tog tillbaka han i September så var det nästan så att man såg hans revben plus att han var hov öm då de ej verkat hans hovar som de skulle göra.. Men det är en annan historia i alla fall nu har han fått lägga på några kilo sedan i sommras och nu har han blivit riktigt fin i hullet och musklerna kommer sakta men säkert tillbaka :D 

Man märker på sadelgjorden att han gått ner eftersom han skulle behövt en kortare nu och förut var det precis så att man fick på den!

 

Lördag

Feseth Pila, Hästrelaterat, Quicksilver Permalink0
Idag hade jag fyra hästar istället för två.. 
Hade med mig Elsa som sällskap och medans jag mockade så låg hon mest ner i silversbox och myste! Silver blev longerad i skritt och trav, han fick även gå lite inspänt i traven. Han skötte sig super bra och tyckte det var lite små jobbigt att måsta trava i snön.. 

Med Pila blev det en ridtur i skritt och trav ut i skogen. Pigg som en spigg var hon men snäll!! Märktes extra mycket att hon varit travhäst idag..

Till top