ESorensens

Tisdag

Allmänt, Musik, Övrigt Permalink0
Skit liv.. när det känns som att livet kanske går bra nä då ska det bli så jävla surt istället..!!
Varför kan inte allt vara som en JÄVLA RÄKMACKA????
Arg, ledsen, frustrerad och besviken är bara några ord som beskriver mig riktigt bra just nu.. 

Hade fan gjort vad som helst för att få må bra till 100% av tiden eller jaa, men i allafall att jag inte mår så dåligt som jag gör och så ofta... Min fasad utåt är en helt annan än den som finns inne i mig..

 

Lördag

Musik Permalink0
 

Fredag

Feseth Pila, Fölis, Hästrelaterat Permalink0
Såg ikväll att hingstkatalogen för kallblod hade kommit ut idag.. Var ju tvungen att kolla vad det fanns för fina hingstar och har nog hittat en till hingst som skulle passa Pila men det blir inte förens om minst tre år som nästa betäckning eventuellt skulle ske! Men hingsten är då Tangen Scott. Han är inget så himla lång vilket Pila är så det passar perfekt.. Han lämnar ävenavkommer som är trevliga och lätta att hantera. Han var inte heller så dyr 8000kr i levandeföl och 4000kr i dräktighetsavgift. Han var dock bara på semin så då blir det en extra kostnad där :/ men kan vara värt det om man får en bra och fin avkomma :D

Nä nu måste jag sluta kolla på hingstar!! Finns alldeles för många fina som man vill betäck med.. Enda kraven jag har är att det inte ska bli för mycket inavelskoefficient och helst inte Järvsöfaks i hingsten så framtida avel ska bli lättare för avkomman :) Sen finns det mycket annat som kan vara bra om de matchar på men det är de två viktigaste för mig iallafall!

 
 
Till top