ESorensens

Tisdag

Allmänt, Musik, Övrigt Permalink0

Du.. det var du.. att det kunde bli så här hade jag aldrig trott. Det kändes ju så rätt, allt var perfekt, mitt hjärta slog volter varje gång du skrev. Jag vart lycklig av dig.. för en gångs skull kändes det som att livet var på väg i rätt riktning.

Nu står jag här med sorg, saknad och ett stort hål i hjärtat som aldrig riktigt blir fyllt.

Hade jag bara sagt något kanske det hade varit helt annorlunda nu.. du är då saknad och kommer alltid ha en del av mitt hjärta..


Du kommer alltid vara en av de finaste människorna jag kännt och hade så gärna lärt känna dig ännu mer.. 


le no an-uir nîn?


Söndag

Allmänt, Feseth Pila, Hästrelaterat, Övrigt Permalink0
Idag vart det ingen stillsam dag. Först ut på morgon till hästarna och släppa ut dom. Tog mig även en skrittur med vagn tillsammans med Sanne och Figge. Vi var ute i ca en timme och plumsa i lite snö längs gamla sävarvägen.

Sen han jag bara vara hemma ca en timme så kom Madde förbi i vi tog oss vidare för att överraska Johanna med ett litet besök då hon även fyllde år i dag hade dock inte hunnit köpa en present 😞
Sen när vi var klara där så for jag hem igen och tog ca 30 minuter så frågar Elsa om jag ville följa med ut till Donna, vilket jag självklart ville. Så vi tog en liten promenad runt byn och fick prata en massa om det ena och det andra.
Var riktigt härligt att få träffa henne och Donna igen. De två är verkligen saknade. 😢❤️

Och nu äntligen ligger jag i sängen och ska sova för i morgon blir ut på en galopp sväng med Sanne och sedan Pegasus efter det 🙈

(null)

Lördag

Allmänt, Shopping Permalink0
Ny tavla blev inköpt igår till sovrummet. Blev en tavla som jag har tittat på tidigare men aldrig slagit till på att köpa den. Men nu blev det ett köp.

Pjätteryd från IKEA för 179kr

(null)

(null)


Till top