ESorensens

Tisdag

Allmänt, Träning & Hälsa, Övrigt Permalink0
Efter ett ca 2-3 veckors uppehåll så har jag tagit mig till gymmet igen. Blev först 2km jogg på löpbandet tog ca 20 min vilket är otroligt bra resultat för att vara jag.. sen blev det att tänja gränserna lite med lite halvt explosiv styrka på ben och armar. Blev totalt 1,5 timme på gymmet och efteråt blev det en kvällsprommis med Elsa och sist en dusch för att sedan lägga sig!

(null)


Torsdag

Allmänt, Övrigt Permalink0
En stor förändring har skett.. 
mitt väldigt långa hår har nu blivit 30cm kortare och fått sig en mer vuxen look! Känns otroligt skönt att få bort håret men det känns så kort just nu då man är van med sitt långa hår annars. Fick i alla fall bort den blå/lila nivån av färg och även den rand med lite varmare toner i.

Får ta och börja styla håret nu också så det inte ser ut som hej kom och hjälp mig 🙈

(null)

Lördag

Feseth Pila, Hästrelaterat Permalink0
Att en häst kan göra en så otroligt lycklig hade jag aldrig kunnat tro.
Vi har våra duster emellanåt men hon kommer alltid vara den som får mig att må så otroligt bra. Livet må vara skit ibland men så fort man är med henne och man behöver inte göra så mycket mer än att borsta henne och man mår så otroligt mycket bättre på en enda gång. Hon är verkligen en guldklimp i mitt liv och utan henne hade jag nog inte varit den personen jag är idag. Ska bli så kul att följa med i hennes dräktighet nu och få ha min första egna uppfödning. Idag är hon på dygn 234!

 
Till top