ESorensens

Torsdag

Allmänt, Övrigt Permalink0
En stor förändring har skett.. 
mitt väldigt långa hår har nu blivit 30cm kortare och fått sig en mer vuxen look! Känns otroligt skönt att få bort håret men det känns så kort just nu då man är van med sitt långa hår annars. Fick i alla fall bort den blå/lila nivån av färg och även den rand med lite varmare toner i.

Får ta och börja styla håret nu också så det inte ser ut som hej kom och hjälp mig 🙈

(null)

Lördag

Feseth Pila, Hästrelaterat Permalink0
Att en häst kan göra en så otroligt lycklig hade jag aldrig kunnat tro.
Vi har våra duster emellanåt men hon kommer alltid vara den som får mig att må så otroligt bra. Livet må vara skit ibland men så fort man är med henne och man behöver inte göra så mycket mer än att borsta henne och man mår så otroligt mycket bättre på en enda gång. Hon är verkligen en guldklimp i mitt liv och utan henne hade jag nog inte varit den personen jag är idag. Ska bli så kul att följa med i hennes dräktighet nu och få ha min första egna uppfödning. Idag är hon på dygn 234!

 

Måndag

Allmänt, Hästrelaterat, Övrigt Permalink0
I Fredagskväll blev det att fara till Mjösjö och bära in lite ved samt att det blev tacos till middag. Blev en väldigt sen middag så vi la oss och sov ganska direkt efter det. På lördagen så blev det att bära in det det sista av veden och sitta ute i solen en stund annars blev det att titta på film och bara mysa tills jag skulle iväg och ta in hästarna.
Sen på söndag fick jag mig ett buff pass på G51 så nu har man bara 4 pass kvar att måsta göra till sista april 😬
 
 
(null)(null)
 
 
Till top