ESorensens

Måndag

Allmänt, Hästrelaterat, Vill ha, Övrigt Permalink2
Idag bokade Johanna biljetterna för flyg, hotell och entrè biljett till Elitloppet 2017!!
Fyfan så taggad jag är på det :D Blir tredje gången jag far dit och fler ska det bli.
Sist jag var dit var 2014 med Johanna och innan det 2011 med klassen på Forslunda.Nu måste jag bara lista ut hur jag gör med djuren och fixa mig en ny ryggsäck att ha packningen i. Har kollat länge på en Haglöfs Corker i mörkgrön färg, men varit lite snål då den kostar ca 650kr om inte mer!!

 

Torsdag

Allmänt, Hästrelaterat, Övrigt Permalink0
Sommaren 2016 så målade jag och Elsa om sadelkammaren i stallet. Tror aldrig att jag visade upp hur det blev men bättre sent än aldrig! 
Det var en väldigt ful och blekt aprikos färg som väggar, dörr, lister och hylla var målad med.. 
Så vi letade runt bland vad vi skulle vilja ha för färger och tyckte en fondvägg antingen grön eller lila men valde sedan den gröna. de andra tre väggarna skulle vara vita men vi hittade en som var lite grå så det inte skulle synas direkt om det vart smuts på väggen. Hylla den blev målad svart så den inte skulle smälta ihop med de andra färgerna.

Tycker att resultatet vart galet snyggt och trivs mycket bättre i sadelkammaren nu! :D
Först fick vi fel nyans av den gröna.. fick en mer glass pistage färg än den pistage gröna jag ville ha!

 

Torsdag

Feseth Pila, Fölis, Hästrelaterat Permalink0
Många lyckliga nyheter eller vad man nu ska kalla det! :D
Bestämde ju mig för att betäcka Pila i år men det är ju inte så enkelt i praktiken att skaffa föl utan bara i teorin så har fått frgåa mina stallkamrater och stallägarna vad de har att säga i det hela.. Ingen har sagt att de ej går med på det så stallplats är säkrad nu och bokningkontraktet fick jag veta var påväg i veckan så nu är jag super lycklig över det och hoppas att allt ska gå vägen nu! :D Det enda problemet jag kan ha om ca två år är att det ej finns en box till fölet men det är ju då och inte nu.
Planen nu är att Pila kommer motioneras så långt in som möjligt i dräktigheten sedan blir det dagliga promenader bara för att hålla igång henne! 

 
Till top