ESorensens

Måndag

Allmänt, Hästrelaterat Permalink0
Renoveringen av sadelkammaren har på börjats. Förr förra veckan på söndagen då var det dags att rensa ut all utrustning och dagen därefter skruvades alla krokar och hyllor ner. Jag och Elsa tvättade även väggarna men när vi tvättade så for även den gamla färgen bort... Den var alltså inte vattenfast... Så då fick vi vänta med spacklingen och slipandet.. Så på tisdagen skulle vi spackla och måla ett varv men då tog det 18 timmar för spacklet att torka men det blev bara bra det för då hade vi tid att grilla våra burgare och ta emot Elsas chef som skulle få testa rida Pila!
Så i onsdags la vi första lagret färg på väggarna och idag la jag sista varvet av den gröna färgen så imorgon ska jag lägga två lager svart färg på hyllan sen är det dags att skruva upp hyllorna och krokarna igen!
Egentligen skulle allt vara klart idag om det inte var för att den gröna färgen vi fick vart fel nyans men nu har vi rätt och jag är verkligen as nöjd med resultatet.

Färgerna vi har valt är från Happy Homes Färg & Tapet på Västerslätt i  Umeå. Det blev Beckers inomhusfärg i färgerna Frost och Pistage. Vi hade även tänkt ta en burk i färgen Svartpeppar men då hade Anna och Anders redan en burk svart färg hemma. Så den är från Nordsjö :) Skönt att slippa den aprikosa färgen överallt!!

 
Till top